Äger du ett eget företag eller är du den som är ansvarig för städningen på kontoret? Kontorsstädning är något som är behövligt hos alla företag och speciellt i kontor eftersom många människor befinner sig i det. Har man inte ett städat kontor så finns det risk för sjukdomar och andra obehagligheter.

Så vad ligger priserna på?

Kontorsstädning priser, vad brukar de vanligaste ligga på? Givetvis så beror det ju först och främst på hur stort kontoret är. Har ni endast ett litet kontor, med 1-2 rum inklusive badrum, så är priserna rätt uppenbart lägre än för de kontor som har över 50 kontorsrum. Sedan får man ju inte glömma de allmänna rummen också.

Priserna varierar beroende på hur ofta det städas

Ska du anlita en städare som endast städar en gång per månad så lär kontorsstädning priser inte ligga på mer än en tusenlapp. Detta är ju dock rätt sällan, så har man ett större kontor behöver det städas oftare än såhär, iallafall 2-3 gånger per vecka. Det finns vissa företag som tar ut en fast kostnad för hela städningen, men sen finns det även de som tar ut en timkostnad.

Är det ett stort kontor så är således en timanställd städare det bästa valet, eftersom det är det mest prisvärda i efterhand. Har du endast ett litet mindre kontor eller om du t.ex är egenföretagare, så kan du ju faktiskt själv hjälpa till att städa då och då. I de fallen är det smartare att ta ut en fast kostnad, så du direkt vet hur mycket det kostar för hela arbetet. Många kontorsstädare erbjuder endast själva kontorsstädningen i priset, så önskar man få underhåll i trappor eller andra allmänna utrymmen också får man även betala extra för det.

Så vad kostar det egentligen?

Allt varierar med kontorsstädning priser, eftersom det är du själv som får bestämma hur ofta en städare ska utföra arbetet. Men minst 1000 kronor i månaden, på upp till hela 350 kr/timme kan det kosta. Räkna ut hur stor budgeten är att lägga för just städningen, så lär du hitta något som passar dig och din situation bättre. Sen är det ju också skillnad på att anställa en privatstädare eller om man vill anlita ett städföretag.

Kontorsstädning priser behöver inte vara dyrt