Noggrann kontorsstädning

Kontorsstädning för firmor i Stockholm

En utförlig kontorsstädning

När vi utför en kontorsstädning tar vi hänsyn till även de allra minsta detaljerna. Vi är alltså oerhört noggranna och ser till att göra rent i även de mest svåråtkomliga utrymmena. Det kan vi göra på grund av att vi har så pass skickliga lokalvårdare som vi har, lokalvårdare som även har tillgång till den allra senaste utrustningen.

När du anlitar oss försäkrar du dig om att du kommer att få ett skinande rent kontor vilket ger dig och dina anställda de bästa tänkbara förutsättningarna för att kunna trivas. Renlighet och trivsel är nämligen något som i många fall går hand i hand. Det kan alla som någon gång varit tvungna att bo eller arbeta i stökiga inomhusmiljöer intyga.

Vi kan mer eller mindre garantera att du kommer att bli nöjd när du anlitar oss för kontorsstädning. Om du mot all förmodan inte skulle bli det behöver du bara meddela oss om vad det är du inte är nöjd med så kommer vi och åtgärdar det så fort vi kan, detta utan att det tillkommer några extrakostnader överhuvudtaget. Om inte du som anlitar oss är nöjd är vi som företag inte heller det!

Våra rengöringsmedel

Våra rengöringsmedel håller inte bara bästa tänkbara standard, utan de är också miljövänliga sådana. Detta gäller samtliga medel vi använder. För oss är nämligen miljön och klimatet oerhört viktigt, och just därför vill vi inte bara kunna erbjuda en service av högsta kvalitet, utan även en miljövänlig sådan. Just det ser vi alltså till att göra genom att enbart använda miljövänliga rengöringsmedel och andra produkter. Vi ser också till att alltid återvinna så mycket som möjligt av det avfall vi samlar på oss när vi städar.

Du som bestämmer dig för att anlita oss kan därför med gott samvete veta med dig att du inte bara anlitar en städfirma som kommer att förse dig med städservice av utmärkt standard, utan likaså en miljövänlig sådan. Vi vill helt enkelt vara med och dra vårt strå till stacken när det kommer till att bekämpa klimatförändringarna och rädda miljön!

Vi är baserade i Solna

Vi som städfirma är baserade i Solna. Innebörden av det är dock naturligtvis inte den att vi enbart erbjuder kontorsstädning och våra övriga städtjänster i just Solna. Vi är nämligen verksamma över hela Stockholmsområdet. Det betyder att du kan anlita oss var i staden och dess omnejd som du själv än är verksam eller bosatt i. Vi kan Stockholmsområdet innan och ut och tar oss enkelt runt i alla delar av det!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.