Söker du bra lokalvård till ditt företag? Till att börja med behöver ni fundera över vad ni är ute efter. Bland det första som behöver avgöras är om ni behöver bara grovstädningen och varje anställd får hålla rätt på att dammtorka sitt eget kontor eller utrymme eller ska allt göras av det företag som anlitas.

Vilken dag och hur ofta?

När man ska få tag i bra lokalvård Stockholm gäller det att lyssna efter andras erfarenheter och läsa och fundera på vad man behöver. Det kanske räcker med städning en gång i veckan där dammtorkning kanske görs bara den ena av gångerna och då kanske enklast på helgen då kontoren oftast är tomma.

Gemensamma utrymmen och lokaler

Man behöver också besluta sig om hur man vill göra i gemensamma utrymmen såsom fika- eller rastrum och konferenslokaler eller dylikt. Ska arbetarna själva ta reda på disk och kaffemaskin eller ska detta utföras av lokalvård Stockholm. Oftast är det enklast att var och en sköter sin egen disk och man kanske turas om eller har ett schema arbetarna emellan för kaffemaskin och andra saker som behöver mer eller mindre daglig tillsyn.

När det gäller gemensamma toaletter brukar det vara nåt man vill anlita för oftast är det inget någon av arbetarna själva vill ta på sig och detta behöver oftast göra en eller ett par gånger i veckan. När det gäller det egna kontoret och skrivbord och kan man också bestämma om man vill att det ska städas av arbetaren eller om denna ska plocka undan på städdagen så att lokalvårdaren enkelt kan torka och göra fint.

Många varianter och lösningar

Lokalvård Stockholm kan innebära massor av olika saker eftersom det finns så många olika typer av företag och branscher. Det handlar om helt olika typer av arbete om du ska arbeta som lokalvårdare på en bokföringsbyrå, butik, bilverkstad eller om det handlar om en fabrikslokal. De gemensamma utrymmena är oftast desamma men i övrigt kan det skilja otroligt mycket dem emellan. Söker du extraknäck är oftast lokalvårdare jättebra då arbetet oftast utförs på de tider när arbetarna inte är där.

Lokalvård Stockholm kan även innebära fönsterputsning