Om oss på Städnivå AB

Kontorsstädning för er som är verksamma i Stockholm

Städnivå AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Städnivå AB! Vi är en städfirma som inte bara är mycket erfarna, utan som dessutom har ett väldigt stort utbud av städtjänster. Företag kan bland annat anlita oss för städning av butiker, byggstädning, kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning. Privatpersoner kan exempelvis anlita oss för vanlig hemstädning, storstädning, flyttstädning och visningsstädning.

Inte nog med att vårt utbud av tjänster är stort samtidigt som vi vänder oss till flera olika sorters kunder, oss går det dessutom att anlita var i Stockholmsregionen du än bor eller är verksam någonstans. Vi har inga som helst problem med att ta oss runt i denna del av landet, något som gäller även i de fall då vi behöver färdas lite längre sträckor. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag så länge du är baserad i Stockholmsområdet och är intresserad av våra tjänster!

Med perfektion som mål

Vi på Städnivå AB strävar alltid efter att uppnå resultat som är så nära perfektion det går att komma. Med andra ord kan du förvänta dig mycket bra resultat när du anlitar oss och vi väl är klara med vårt arbete.

Vidare erbjuder vi så kallad ”Nöjd-Kund-Garanti.” Den innebär att vi mer eller mindre kan garantera att du kommer bli nöjd med vår service. Skulle du trots allt inte bli det kommer vi att komma tillbaka och åtgärda den del av städningen som du inte är nöjd med. I det osannolika fallet att vi inte lyckas enas om att vi utfört det jobb vi utlovat på ett tillfredsställande sätt eller inte betyder ”Nöjd-Kund-Garantin” att vi kan involvera en oberoende besiktningsman för att avgöra det hela.

Vår adress

Vi på Städnivå AB har Storgatan 104 i Solna, Stockholm, som vår adress. Detta är vår utgångspunkt från vilken vi erbjuder våra städtjänster till kunder i alla möjliga delar av Stockholmsområdet. Det inkluderar både sådana som är baserade i eller i närheten av Solna samt de som bor eller verkar en längre bit bort. Vi välkomnar dig som kund oavsett vad som stämmer in på just dig när det kommer till det här!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.