Våra tjänster

Vilken sorts städhjälp är du i behov av?

I rutorna nedan ser du några av de städtjänster vi erbjuder.

Kontorsstädning

Behöver du hjälp med att hålla ditt kontor rent och välstädat? Då är det en utmärkt idé att anlita oss för kontorsstädning. Vi är experter på just detta och kan förse dig med ett kontor som är skinande rent. Genom att anlita oss på en regelbunden basis kan du dessutom försäkra dig om att det kommer hålla sig i detta skick!

Trappstädning

Är du fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening? Skulle du vilja att vi städar fastighetens trapphus åt dig? Inga problem, då löser vi det! Även trappstädning är nämligen en av de tjänster vi erbjuder!

Flyttstädning

En flyttstädning är något många bävar inför. Gäller det även dig? I så fall kan du slippa att behöva ägna så mycket som en tanke åt det, detta genom att anlita oss för att utföra denna städning åt dig. En flyttstädning måste nämligen genomföras oerhört noggrant, och just därför kan det vara skönt att slippa den!

Hemstädning

Precis som att det är viktigt att ha det rent och städat på sitt kontor är det förstås också mycket viktigt att ha det i sitt hem. Dock kan det ibland vara svårt att få tiden att räcka till detta, och likaså orken. Låt därför istället oss städa ditt hem åt dig. Du kan då få en välstädad och trevlig bostad utan att själv behöva städa den!